Rasfoiti colectiile si alegeti fotografia pe care doriti sa o comandati.


Selectati comanda ’ cumpara ’ care se afla sub fiecare fotografie, pentru a trimite lucrarea aleasa in cosul de cumparaturi.


In categoria ’ finisare ’ veti putea selecta variantele de executie si preturile acestora.  


Alegeti varianta care va intereseaza.


Pentru a mai adauga in cos o alta lucrare, selectati comanda ’ close ’ din partea de jos a paginii de comanda si veti fi directionat din nou la pagina ’ Tablouri ’.

 

Repetati procedura pentru a aduce toate lucrarile dorite in cosul de cumparaturi.


Pentru a finaliza alegerea facuta completati si trimiteti formularul de comanda. Veti vedea confirmarea trimiterii comenzii dvs.


Dupa trimiterea comenzii, veti fi contactat pentru confirmarea acesteia.


Comenzile vor fi lansate  in lucru dupa achitarea unui avans de 50% din valoare lor si vor fi finalizate intr-un termen de maxim 10 zile lucratoare.


Avansul se va putea achita prin transfer bancar.


Lucrarile finalizate va vor fi expediate prin curier rapid. Costul lucrarilor nu include si valoarea transportului, acesta revenind destinatarului.


Restul de 50% din valoarea comenzii se va achita, fie prin transfer bancar la confirmarea finalizarii ei, sau prin ramburs in momentul primirii coletului prin curier rapid.


Eventualele deteriorari ale lucrarilor aparute in timpul transportului si datorate transportatorului, nu intra in obligatiile autorului.
Acesta este responsabil doar de calitatea printului, de calitatea materialelor folosite si de executia inramarii.

Emilian Chirila © 2018. Made by Sik