Dupa multi ani de experienta acumulata in domeniul fotografic si multe fotografii realizate, am simtit nevoia de a face si altceva decat prezentarea lucrarilor pe site-uri specializate, in reviste sau expozitii.


Majoritatea colectiilor prezentate sunt alcatuite din fotografii alb/negru in format patrat, aceasta fiind principala modalitatea in care am ales sa ma exprim in domeniul fotografic. De asemenea sunt si fotografii alb/negru si color prelucrate intr-o maniera care aduce a grafica si pictura.

O colectie aparte este un set de colaje alcatuite din fotografii alb/negru si negativele lor.


Motivul prezentarii colectiilor de fotografii, a aparut din dorinta de va oferi o idee sau o alternativa la decorarea spatiilor interioare care va inconjoara, fie ca este vorba despre spatii private, birouri sau spatii publice.


Toate lucrarile sunt disponibile fie in varianta print pe hartie fotografica, urmand ca inramarea sa se faca ulterior de catre client, fie inramate in tablouri si livrate intr-o forma asamblata.


Printurile sunt realizate pe hartie fotografica metalica Kodak, o hartie care ofera fotografiilor detalii si contraste deosebit de placute, cu un impact vizual puternic.


Tablourile sunt livrate gata pentru a fi montate. Varianta propusa si prezentata, este cu montarea fotografiei pe un passepartout alb cu latime de 5 cm, cu rama de lemn de culoare neagra cu grosimea de 1 cm, geam de sticla antireflex, protectie pe spate si agatatoare.  Desigur, toate aceste caracteristici pot sa fie modificate in functie de preferintele dvs.


Pentru orice alte variante de prezentare sau inramare ( marimi, teme, serii, etc.) precum si pentru eventuale propuneri de colaborare, va rog sa ma contactati.


Periodic vor fi adaugate fotografii si colectii noi, asa ca sunteti invitati sa vizitati site-ul cat mai des.

 

 

 

 

 

 

Emilian Chirila © 2018. Made by Sik